Bosch-fornuizen

Bosch-fornuis

Wil jij een inductie-inbouwfornuis voor een scherpe prijs? Of gewoon no-nonsense koken op een vrijstaand fornuis? Kijk dan eens bij Bosch fornuizen.

Geschiedenis van Bosch fornuizen

Bosch maakt deel uit van de BSH Home Appliances Group. BSH, met zijn hoofdvestiging in München, is opgericht in 1967, als een joint venture tussen Robert Bosch GmbH (Stuttgart) en Siemens AG (München).

Wereldwijd is BSH met een omzet van rond de 13 miljard euro in 2016 en meer dan 58.000 medewerkers de 2e grootste in de branche van huishoudelijke apparaten. BSH heeft zo’n 41 fabrieken wereldwijd en produceert een brede range van moderne huishoudapparatuur.

Prijsklasse Bosch-fornuizen

De prijsklasse van een vrijstaande Bosch (60 cm. breed) begint in het budgetsegment vanaf €400,00 en eindigt in het middensegment tot € 1.200,00. Bosch inbouwfornuizen met inductiekookplaten bevinden zich in het middensegment van € 800,00 tot € 1.200,00

De topics van een Bosch fornuis

Keuze tussen vrijstaand of inbouw

Een vrijstaand Bosch fornuis is 60 cm breed in een aantal varianten. Het inbouwfornuis van Bosch wordt ingebouwd in de keuken als zijnde een los fornuis, met bediening van oven en kookplaat aan de voorzijde, (ziet eruit als een inbouwoven) en een losse inductiekookplaat welke in het werkblad is gelegd.

 Soft-close

De luxere fornuizen zijn uitgerust met soft-close: als je de deur loslaat, dan laat het soft-close systeem de deur zacht sluiten.

Vrijwel alle ovens met 3D-hetelucht

De krachtige ventilator zorgt voor optimale luchtcirculatie waardoor er gebakken kan worden op 3 verschillende niveau’s.

Snel voorverwarmen oven

Verwarmt tot 30% sneller voor met dezelfde hoeveelheid energie.

Uittrekbare telescooprails bij inbouwfornuis

Het inbouwfornuis waarbij de bediening van de kookplaat en de oven aan de voorkant gemonteerd is en de kookplaat ingebouwd is in het werkblad heeft een 3-voudige volledig uittrekbare telescooprails met stop-functie.

Energieklasse A of A+

Het vrijstaand Bosch-fornuis is te verkrijgen in energieklasse A voor gas en inductie. Keramisch koken gaat zelfs naar A+.

Vrijstaand: koken op gas, inductie, elektrisch of keramisch

Bij een vrijstaand Bosch-fornuis kun je kiezen uit gas, inductie (met boost-functie), elektrisch of keramisch.

Afzuigkappen, achterwanden en inbouwapparatuur

Bosch levert naast fornuizen ook (bijpassende) afzuigkappen, achterwanden en allerhande inbouwapparatuur voor de keuken.

Fabrieksgarantie Bosch 2 jaar

De fabrieksgarantie van een Bosch fornuis is standaard 2 jaar. Bij 4 Bosch apparaten wordt dit verlengd naar 5 jaar.

Informatie:

Voor meer informatie: Bosch (BSH) is gevestigd in Hoofddorp: http://www.bosch-home.nl/producten/koken-en-bakken/fornuizen-en-ovens

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel