NEFF Flex design 

NEFF Brushed Bronze

‘Kies de kleur die past bij jouw keuken en stijl’, hier staat NEFF Flex Design voor zoals aangekondigd door NEFF. Met Flex design kies jij de afwerking die past bij de esthetiek van jouw keuken. Personaliseer jouw apparatuur met verwisselbare designelementen. Wat wil je nog meer? De NEFF-apparaten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende opties: 

  • Brushed Bronze 
  • Deep black 
  • Anrhracite Grey 
  • Metallic Silver 

Twist Pad Flex®

De magnetische Twist Pad Flex® zorgt voor een precieze en eenvoudige bediening op de kookplaat, oven en koffieautomaat. Zo blijf je altijd in contact wanneer je bezig bent in de keuken. Activeer de gewenste kookzone op de kookplaat door hem te kantelen en kies jouw vermogensniveau door aan deze geniale knop te draaien. Bedien jouw apparaten betrouwbaar en comfortabel. Bekijk onderstaande video voor meer details over NEFF Twist Pad Flex®.

Slide & Hide® 

De Slide & Hide®, de enige oven met een inschuifbare ovendeur. De De Slide & Hide® is 20 jaar geleden ontworpen en nog steeds een groot succes. De inschuifbare ovendeur is dan ook niet weg te denken uit de keuken. Door de ovendeur in de oven te schuiven creëer je ruimte en kun je nog meer genieten van het koken. Meer weten over Slide & Hide®? Bekijk onderstaande video. 

Flex Control 

Flex Control wordt omgeschreven als ‘bediening met een twist’. De apparaten van NEFF moeten namelijk werken zoals jij kookt, en niet andersom. De bediening van Flex Control past zich aan je persoonlijke voorkeuren aan. Weten hoe het werkt? Bekijk de video over NEFF Flex Control.  

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel