Gratis KE-book “Wegwijs in fornuizenland”

Wegwijs in fornuizenland


Wie een fornuis wil kopen, is niet zomaar klaar. Er zijn zoveel verschillende merken (meer dan 40!), met elk hun eigen uitstraling, voordelen en nadelen en prijskaartje. Welk fornuis moet je dan kiezen? Om je de weg te wijzen stelden we ons eigen e-boek samen. Een e-boek van KeukenErvaringen, vandaar de term “KE-book”. In het e-boek lees je alles over fornuizen. We beschrijven:

 • Functies
 • Voordelen en nadelen
 • Alles over veiligheidsopties
 • Hoe je energie kunt besparen en nog veel meer

Onafhankelijke informatie over fornuizen

Er is op internet weinig onafhankelijke en/of gedetailleerde informatie over fornuizen te vinden. Dankzij een artikelenreeks weten we steeds meer informatie over fornuizen en fornuizenmerken onder de aandacht te brengen. Daardoor weten we onze naam als onafhankelijke keukenexpert ook waar te maken in dit segment.

Dit magazine heeft een verkoopwaarde van € 24,95

E-boek gratis lezen?

Wil je ons e-boek ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in, dan krijg je een link in je mail en kun je het e-boek direct bekijken.

6 reacties op “Gratis KE-book “Wegwijs in fornuizenland”

 1. Geertje:

  Ik heb net je eBook gelezen en mijn eerst reactie is geweldig. Heel leuk. Ik kan niet anders zeggen. Het leest ook alsof jij het persoonlijk aan mij vertelt. Leuk en persoonlijk geschreven.

 2. Wim en Alies:

  Wow, wat zijn er veel fornuizen te koop! Helaas hebben veel keukenzaken maar een beperkt aantal merken, waardoor je het gevoel krijgt dat ze een specifiek merk aan je proberen te verkopen. Dankzij dit magazine hebben we zelf onze keuze kunnen maken.

 3. Renske:

  Handige tips over de garantie en verzekeringen. Maar ook gewoon praktisch: hoe kun je je fornuis schoonmaken? Goed gedaan!

 4. Saskia:

  Het eerste deel was te algemeen voor mij. Ik weet dat ik inductie kook en een elektrixche oven wil. We hebben gern gas. Dus dan valt er al het nodige af. Later stonden een paar goede weetjes.
  Groet, saskia

 5. J. en J. Hoekman:

  Beste Olga,

  Hartelijk dank voor het magazine “wegwijs in fornuizenland”. Wij hebben daar zeer zeker iets aan gehad. Hele nuttige informatie, deels ter bevestiging, deels om in overweging te nemen. Na een eerste gesprek met een keukenboer hebben we bij een fornuizen dealer een aantal exemplaren van verschillende merken bekeken. Hierbij ging onze voorkeur sterk uit naar Smeg. Vervolgens zijn we gewapend met de opgedane informatie (mede uit het magazine) naar de showroom van Smeg in Amsterdam gegaan.

  Daar zijn we ontzettend goed voorgelicht over de verschillen tussen de diverse uitvoeringen. We kunnen iedereen aanraden om niet alleen blind te varen op het advies van een dealer, of keukenboer, maar absoluut ook de showroom van een fabrikant te bezoeken. Daar is het advies volgens ons net iets “eerlijker”, omdat zij niet rechtstreeks verkopen.

  Hartelijke groet,
  J. en J. Hoekman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code