AEG CookView oven met ingebouwde camera

AEG cookview

Gasten aan tafel en een gebraad in de oven? Dankzij de AEG CookView SteamPro combi-stoomoven en de bijhorende My AEG-app hoef je niet op te staan om het vlees te checken. De in de oven ingebouwde Cookview-camera stuurt beelden naar je smartphone of tablet waardoor je het garingsproces van op afstand kan opvolgen en zelfs bijsturen. De slimme keuken… next level.

 Geconnecteerde oven met een plus

Ons huis wordt alsmaar slimmer en ook de keukentoestellen doen gretig mee. Zo pakt AEG uit met de geconnecteerde AEG CookView SteamPro combi-stoomoven met een aantal vernuftige en geavanceerde functies. In het handvat van de oven werd een innovatieve CookView-camera geïntegreerd die de gerechten in het oog houdt. De beelden worden doorgestuurd naar de My AEG app op de smartphone of tablet van de kok van dienst. Zo kan die met een gerust hart bij zijn gasten aan tafel blijven en toch het gerecht in het oog houden. Gaart het vlees niet snel genoeg? Zowel de temperatuur als de bereidingstijd laten zich via de app instellen en aanpassen. Gewoon vanuit je luie stoel.

AEG cookview Electrolux

My AEG-app met inspirerende recepten

Nood aan culinaire inspiratie? Ook dan komt de My AEG-app van pas. Van recepten op basis van persoonlijke voorkeuren tot geautomatiseerde oveninstellingen en stapsgewijze kookbegeleiding. De app denkt met andere woorden ook mee over het gerecht en geeft vervolgens concrete keukentips. De mogelijkheden zijn alvast legio. Dankzij de drie kookmodi van deze combi-stoomoven – hetelucht, stoom en een combinatie van beide – wordt elk gerecht op de meest ideale manier gegaard. In het geval van de gecombineerde modus zal de oven automatisch de juiste combinatie van warmte, vocht en stoom bepalen.

AEG cookview Electrolux oven

Technologie ten dienste van het gebruiksgemak

‘Sous vide’-garen op lage temperatuur – net zoals in de professionele keuken -, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Klinkt moeilijk? Alles behalve. Een intuïtieve interface begeleidt je bij de bereiding van elk gerecht. Een mooi voorbeeld van technologie ten dienste van het gebruiksgemak. Wanneer je bijvoorbeeld op de infotoets tikt, verschijnt er meer gedetailleerde informatie over de manier waarop bepaalde ingrediënten best bereid worden. Je komt ook meer te weten op welke temperatuur, met welke functies en hoe lang de voedingsmiddelen dienen te garen. Omdat het oog ook wel wat wilt, is deze nieuwe AEG oven met zijn matzwarte finish niet alleen slim maar ook mooi. The brains… and the looks!

AEG cookview Electrolux

AEG cookview Electrolux

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel