De ideale keukentrap van Poggenpohl

Keukentrap-van-Poggenpohl

Het is in ieder huishouden een bekend fenomeen: de keukentrap. Logisch, want een keukentrapje wordt nogal eens gebruikt. Helemaal niet perse in de keuken, maar ook daar heb je ‘m wel eens nodig. Een keukentrapje moet echter wel worden opgeruimd. Waar laat je hem dan? Poggenpohl bedacht een unieke oplossing.

Het nut van een keukentrapje

Al schrijvend vragen we ons af wat nu het nut is van een keukentrapje en hoe een keukentrapje aan zijn naam komt. Een keukentrapje is immers een gewoon huishoudtrapje dat je echt niet alleen in de keuken gebruikt. Hij valt op door het feit dat je hem kunt inklappen. Daardoor kan hij gemakkelijk worden weggezet. Een keukentrapje is ook klein, zodat hij prima in je huis past. Voor werkzaamheden op hoogte is hij niet geschikt – daar heb je een ladder voor nodig. Met een keukentrapje kom je echter net wat hoger dan gewoon, zodat je artikelen kunt pakken uit een keukenkastje en zodat je de bovenkant van je keuken eens kunt schoonmaken. Wil je meer weten over het keukentrapje? Kijk dan eens hier.

Een handige keukentrap

Een keukentrapje moet je echter wel opbergen. Vaak staat hij in de weg óf zo ver opgeborgen dat je er niet bij kunt als je hem nodig hebt. Dat is lastig, want sommige keukens zijn tot aan het plafond volgestopt met allerlei spullen. Dan heb je zeker een keukentrapje nodig.
Tegelijkertijd zien we ook steeds meer keukens waarbij de bovenkastjes niet tot aan het plafond komen. In dat geval is een keukentrapje onmisbaar omdat je bovenop de kastjes ook dingen zet. Poggenpohl kwam met een ideale oplossing: een keukentrap met plint die je zo efficiënt kunt opbergen dat niemand ‘m ziet, maar dat hij wel altijd binnen handbereik is. Het trapje kan zo compact worden opgevouwen dat hij gewoon onder de keuken past. Aan het keukentrapje is een plint in de kleur van de keuken bevestigd, zodat niemand kan zien dat je een keukentrapje hebt. En als je het trapje nodig hebt, pak je hem gewoon en klap je hem uit. Geniaal gevonden! We zijn benieuwd of het idee gaat werken.
Je vindt de oplossing in ieder geval bij de betere keukenzaak. En op de website van Poggenpohl natuurlijk.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel