Next 125 Framewall: een keukenkast met allure

Next125-framewall-keuken

Waar laat jij jouw dierbare keukenspullen? Alles wat je de afgelopen tijd met aandacht hebt verzameld verdient een mooie lijst. Laat je glazen, servies en theepot pronken in een design kast met allure. De Next 125 Framewall heeft een robuuste frameconstructie van onyxzwart aluminium. Geen lelijke kastpoten of stofwolken waar je moeilijk bij kunt. Deze kast zweeft boven de grond. Met de subtiele verlichting is het de blikvanger van jouw keuken. De achterwand kies je in je eigen stijl. Zo schikt de kast zich in elk interieur.

Zet jouw mooiste keukenspullen in de schijnwerpers

Jouw nieuwe wijnglazen en de antieke etagère verdienen een plekje in de spotlight. De kruiden staan binnen handbereik en de fles whisky schittert in de kast. De LED lampen zetten het wedgwood servies in de schijnwerpers. De ingebouwde verlichting geeft deze kast sfeer. Met verschillende licht opties maak je de kast precies zoals jij hem wil. Kies bijvoorbeeld voor een verlichte achterwand van wit acrylglas, accent verlichting, of emotion LED strips. 

Next-125-framewall

Kies de achterwand van de Next 125 Framewall in jouw smaak

Het zwarte industriële frame past in elke keuken. De achterwand kies je zelf. Geef hem jouw persoonlijke look en kies voor kunststof, fenix of keramiek. Of combineer het zwarte frame met een blinkende achterwand in lak of glas. De warme houtsfeer doorvoeren in je keukenkast? Geef de Framewall een achterwand van laminaat of fineer. 

De keukens van Next 125

Next 125 produceert zijn keukens in Duitsland. Het bedrijf staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De schoonheid van de producten zit hem in de strakke en tijdloze designs. De keukens van Next 125 hebben karakter en dat is precies wat je terug ziet bij de Framewall. In het ontwerp en tijdens de productie besteed het bedrijf aandacht aan het kleinste onderdeel. Laat je servies, glazen en keukenaccessoires shinen in een echte Next 125 kast. Ze mogen gezien worden.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel