Joca: een sieraad voor de keuken

Randafwerking_Joca

Het gevoel van pure luxe in de keuken. Dit creëer je door jouw stijl door te voeren tot in de kleinste details. Het werkblad, de achterwand, apparatuur en verlichting; daar heb je vast over nagedacht. Maar is dat genoeg? Nee. Je kunt hier namelijk nog een beeldschoon detail aan toevoegen: de Joca. Met deze geraffineerde randafwerking van het keramisch keukenblad haal je een juweel in huis. We vertellen er meer over in dit blog.

De oplossing voor kwetsbare randen bij keramiek

Keramiek staat fantastisch en is verkrijgbaar in diverse kleuren en prachtige marmer- of betonlooks voor een natuurlijke sfeer. Een keramisch werkblad is gemakkelijk in onderhoud en behoudt goed zijn kleur over de jaren. Enige nadeel: de kwetsbare randen. Evora Ceramics heeft een unieke randafwerking ontwikkeld waarmee het keukenblad tegen een stootje kan. Door middel van de speciale V-groove techniek wordt de rand uit het blad gevouwen en dat geeft een mooi effect: het patroon en de structuur van het blad lopen door in de rand. En met als finishing touch: de Joca!

Wat is de Joca randafwerking?

Joca is een strip van hoogwaardig metaal die in de rand van het blad wordt verwerkt. Het is verkrijgbaar in de kleuren RVS, Gold, Copper of Gun Metal. Het schitterende effect van de gekleurde strip zorgt voor een vleugje luxe in de keuken.

Creëer een verbluffend geheel met een luxueuze Joca rand

De naam Joca is een afkorting van Jocalia; oftewel sieraad in het Latijn. Een doeltreffende naam. Dit juweeltje maakt het geheel helemaal af. Je keuken is in de basis mooi, maar kan vaak net even iets extra’s gebruiken. Randafwerking met Joca accentueert het design van de keuken op een verfijnde en smaakvolle wijze.

Goud en koper in de keuken

Houd jij bijvoorbeeld van goud? Kies dan een keukenblad van keramiek met een Joca Gold randafwerking, een bijpassende tegelwand, gouden kraan en vergulde accessoires. Misschien zie jij zelfs de gouden spoelbak of gouden handgrepen wel zitten. Of ga jij voor de verweerde koperen look? Koper is industrieel en chique tegelijk. Laat koperen accenten subtiel terugkomen in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een koperen kraan en de Joca Copper als finesse van het werkblad. Vul de look aan met koperen keukenaccessoires.

Hoe laat je de kleuren matchen?

Keukenblad, spatwand, kraan, spoelbak… De keukenboeren bieden een compleet assortiment om jouw keuken met keramisch werkblad helemaal af te maken. Zo is de achterwand toonaangevend voor de uitstraling van je keuken. Het vormt als het ware het decor van de keuken en is verkrijgbaar in ontelbare tinten en structuren. Kies vervolgens de spoelbak en (kokend water-) kraan in een matchend design. De luxe randafwerking met het Joca-juweel maakt het uiteindelijk tot één esthetisch geheel. Keuzestress? Visualiseer jouw keuken met behulp van een moodboard en laat je goed adviseren bij een professionele keukenzaak.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel