Smeg fornuizen

Smeg fornuis TR90NNL1

Ben je verzot op Italiaans Design (klassiek of hip) en kook je graag op een gaaf en kwalitatief goed fornuis? Dan ben je bij Smeg, marktleider op het gebied van fornuizen in Nederland, aan het juiste adres. Het brede assortiment van Smeg is bovendien geschikt voor vrijwel ieder zijn portemonnee.

Geschiedenis

Het Italiaanse Smeg is opgericht in 1948 door Vittorio Bertazzoni in Guastalla, dat ligt in de provincie Reggio Emilia. Al in de 19e eeuw begon de familie Bertazzoni de vaardigheid als smid in te zetten om fornuizen te maken. Na de oorlog speelt Smeg in op de nieuwe behoeftes en wensen van de opbloeiende samenleving, door nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen voor de keuken. Iets wat zij tot op de dag van vandaag zijn blijven doen. Smeg is in Nederland marktleider op het gebied van fornuizen.

Omdat Nederland een gasland is, worden gasfornuizen veruit het meest verkocht. Een kleinere oplage is voorbehouden voor inductie en keramische fornuizen.

Prijsklasse Smeg

Smeg biedt fornuizen in alle prijsklassen aan, van basismodellen tot luxe fornuizen in het topsegment. Een Smeg fornuis (60 cm breed) begint aan de bovenkant van de budgetklasse ongeveer € 500,00) tot en met de topklasse (ongeveer € 5.000,00) voor fornuizen van 150 cm breed.

De topics van Smeg

Italiaans design

Er is ruime keuze uit verschillend Italiaans design. Kies je voor klassiek, retro, modern, robuust of landelijk?

Design, technisch vernuft en gebruiksgemak ineen

Italiaans design, gecombineerd met technisch hoogstaande kwaliteit en gebruiksgemak maakt Smeg een uniek merk.

Vangschaal voor gaskookplaat uit één geheel

De gaskookplaten van Smeg hebben een vangschaal uit één geheel, zonder naden waar vuil in kan nestelen, waardoor deze eenvoudig gereinigd kan worden.

Ovenruit eenvoudig te reinigen

De ovenruit (3 lagen) van een Smeg fornuis kan gemakkelijk losgemaakt worden en zo eenvoudig gereinigd worden.

Geforceerde mantelkoeling

Alle fornuizen van Smeg hebben geforceerde mantelkoeling. Daardoor zijn de fornuizen zowel vrijstaand als inbouw tussen keukenkasten in te plaatsen.

Goede warmteverdeling in oven

Omdat in de meeste Smeg fornuizen van 90 cm breed 2 ventilatoren worden gebruikt, is er een betere homogene warmteverdeling in de oven.

Gietijzeren pannendragers

Alle Smeg fornuizen met gaskookplaten hebben gietijzeren pannendragers voor extra veiligheid en comfort, doordat de pannen steviger en stabieler op het fornuis staan.

Veelzijdig

Smeg biedt naar de fornuizen ook een breed assortiment inbouw en vrijstaande apparatuur. Van ovens tot vaatwassers en van koelkasten tot afzuigkappen. De fornuizen van Smeg kunnen dan ook goed worden gecombineerd met andere apparaten uit het assortiment. Daarnaast produceert Smeg apparatuur voor de horeca en medische sector.

Informatie:

Smeg is te verkrijgen bij diverse verkooppunten en heeft een eigen servicedienst. Meer informatie over de fornuizen van Smeg vind je op de website van Smeg

Meer weten over fornuizen? Deze week nog GRATIS te ontvangen!
Ons online magazine ” Wegwijs in fornuizenland ” t.w.v. € 24,95
Deze week nog GRATIS te ontvangen!

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel