Steel keukenapparatuur nu ook in Nederland verkrijgbaar

De keukeninbouwapparaten van de Italiaanse keukenfabrikant Steel zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Alluance Group, een in Genemuiden gevestigde importeur van witgoed, brengt de inbouwapparatuur, ovens, op de Nederlandse markt.

Steel is een Italiaans topmerk dat bekend staat om de typisch Italiaanse combinatie van schoonheid en functionaliteit. De fornuizen van roestvrij staal zijn rijkelijk voorzien van bijzondere details en herkenbaar aan de grote knoppen en zware grepen.

Steel: luxe keukenproducten

Alluance Group importeert nu ovens uit de series Genesi en Ascot. De inbouwapparatuur is verkrijgbaar als combi-stoomoven en als conventionele oven. De ovens zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60×60, 90×60 en 60×90 cm. Alle inbouwovens zijn standaard uitgerust met een geïntegreerde kerntemperatuurmeter, draaispit, grill, telescopische geleiders, roosters en bakplaten. Bovendien zijn er diverse varianten op de standaarduitrusting mogelijk.

Naast de twee series inbouwovens biedt Alluance Group ook koelkasten, afzuigkappen en keukenelementen van het merk Steel.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel