Beton Ciré aanrechtblad: ongekende maatwerkmogelijkheden

Beton-stuck-cire

Ben je op zoek naar een nieuw aanrechtblad en wil je zelf dat aanrechtblad maken? Dan heb je wellicht ons populaire artikel over “Aanrechtblad zelf maken” al gelezen. Voor wie een aanrechtblad van beton te zwaar of te lelijk vindt, hebben we nog een tip: kies voor een Beton Ciré aanrechtblad: dat kun je net zo eenvoudig maken en is nog een stuk exclusiever ook! Bekijk de Beton Ciré aanrechtbladen in de showroom.

Beton Ciré

Wie kiest voor een Beton Ciré aanrechtblad, kiest voor een werkblad van betonstuc. Beton Ciré is namelijk een betonstuc dat veel wordt gebruikt als stuc- en afwerkproduct voor wanden. Het product lijkt veel op beton, maar is tegelijkertijd een stucafwerking.
Beton Ciré heeft als belangrijke eigenschap dat het waterdicht is. Het wordt daarom veel gebruikt in badkamers. Dankzij de waterdichtheid kan het product echter ook prima in keukens worden toegepast.
Opvallend aan Beton Ciré is dat het product niet alleen een ‘wandsmeersel’ is: we spraken een leverancier die er zelfs badmeubels van maakt. Wie dus een strakke badkamer wil hebben met meubels die overlopen in de wanden, heeft veel aan Beton Ciré.

Beton Ciré aanrechtblad

Daar is echter niet alles mee gezegd: als Beton Ciré zo handig in de badkamer kan worden toegepast, past het toch ook in de keuken?
Dat is inderdaad het geval: Beton Ciré is erg geschikt voor keukenwanden én aanrechtbladen. Met de betonstuc kun je namelijk prachtig een maatwerkaanrechtblad maken. In hoofdlijnen kun je daarvoor de instructies in het artikel “Aanrechtblad zelf maken” volgen. Natuurlijk moet je in plaats van beton Beton Ciré gebruiken. Ook gelden er voor Beton Ciré specifieke aandachtspunten.
Het mooie aan Beton Ciré is daarnaast dat je je aanrechtblad visueel kunt doortrekken door ook de muren af te werken met de stuc. Dankzij de stucafwerking ziet alles er gelikt uit. Bovendien heeft Beton Ciré een heel exclusieve uitstraling, waardoor je gegarandeerd een nieuwe blikvanger in huis haalt.
En wil je helemaal uniformiteit? Dan kun je eventueel ook je vloeren en schouw ermee afwerken. Dankzij de verschillende kleuren die verkrijgbaar zijn, voorkom je een eenheidsworst en kun je rekenen op veel enthousiaste uitroepen!

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel