Koelkast met dubbele dubbele deur

Koelkast-met-dubbele-deur

Ben jij op zoek naar een koelkast met dubbele deur? Dan is er misschien nog een product waarmee we je interesse kunnen wekken: een koelkast met dubbele dubbele deur. En nee, dat tweede ‘dubbele’ is geen typefout. Lees snel verder…

 Koelkast met dubbele deur

LG Australië ontwikkelde een nieuwe koelkast. Deze koelkast heeft een dubbele deur, zodat je snel de juiste producten kunt pakken én meer in de deur kunt bewaren. Tot zover het gewone nieuws.
Bijzonder aan de koelkast is dat de dubbele deuren ook nog eens extra dubbele deuren bevatten. In de koelkastdeur zit namelijk een systeem waardoor je in het binnengedeelte van de deur nog meer kunt bewaren. Trek je de deur één keer open, dan blijft de koelkast gesloten maar kun je wel producten bewaren en pakken. Trek je de deur verder open, dan gaat de koelkast ook daadwerkelijk open.
Ingewikkeld? Valt wel mee:

Koelkast-met-dubbele-deur

Koelkasten met een dubbele deur: voordelen

Dubbele deuren worden vooral toegepast in koelkasten die breed zijn: één deur is dan te zwaar, te breed en te onhandig. Wie kiest voor koelkasten  met dubbele deuren, dient dan ook altijd rekening te houden met de breedte.
Een dubbele deur biedt als voordeel dat je snel producten in de koelkast kunt zetten en eruit kunt halen. Bovendien kun je de koelkast zo inrichten dat je bepaalde producten altijd achter één deur binnen handbereik hebt.
Veel koelkasten met een dubbele deur zijn echter zo ingericht dat je achter de ene deur het vriesvak hebt en achter het andere het koelvak. In dat geval zit je dus nog beperkt in je ruimte.
LG lost dat in deze nieuwe koelkast op door het vriesvak gewoon onderin te plaatsen. Zo kun je ook je hele brede koelkastproducten kwijt.

En de prijs? Slechts $ 4599…

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel