Boretti introduceert keukenfornuis van 100 cm

Boretti is al een aantal jaren niet meer weg te denken uit keukenland. Het Italiaanse keukenmerk staat garant voor luxe, comfort en kwaliteit. Geheel volgens de Italiaanse stijl zijn de Borretti-ovens heuse blikvangers die gegarandeerd vele monden open laten zakken. Het Italiaanse merk innoveert nog steeds en kwam als eerste keukenmerk met een fornuis van 1 meter breed, uiteraard voorzien van vele extra’s.

Boretti’s nieuwste fornuis bevat een oven èn combimagnetron, dus eigenlijk twee ovens en een magnetron. Volgens de Italiaanse keukenproducent is de ‘echte’ oven vooral bedoeld voor de exclusieve ovenactiviteiten, terwijl de combimagnetron een aanvulling op die oven moet vormen. Consumenten beschikken dan toch over een dubbele oven terwijl het gebruiksgemak van hun keukenfornuis nog eens vergroot wordt.
De nieuwe lijn ovens van Boretti is standaard voorzien van een Fry Top-bakplaat en duel fuel-wok. De echte keukenprins(es) heeft nu zoveel mogelijkheden tot zijn/haar beschikking dat-ie niet meer uit de keuken te branden is…

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel