Een kijkje in heel veel keukens – 8 inspiratietips voor keukens

Een-kijkje-in-heel-veel-keukens-–-8-inspiratietips-voor-keukens.jpg

Ga je binnenkort een keuken kopen of ben je voorlopig alleen nog maar even aan het dromen van een nieuwe plek om je eten te bereiden? Dan is het nu alvast smullen geblazen met deze 8 keukeninspiratiewebsites.

Keuken blog websites

Niet alleen bakt heel Holland maar ook bloggen ze er op los in ons kleine landje. En gelukkig doen ze dat ook over wonen.

Interiorjunkie

We beginnen met deze hele fijne verslavende blog: Interiorjunkie. O wat heeft ze die naam fijn gekozen! Met 28,4k aan volgers op haar Instagram is ze een autoriteit op het gebied van woonblogs.

Bereid je voor op pijnlijke vingertopjes van het scrollen met je muis of het swipen op je telefoon of tablet. Dit is haar Instagramaccount en hier kun je kijken op haar blog voor inspiratie over keukens.

Yvestown

Oké, stiekem sjoemelen we een beetje met deze blog. We gaan namelijk een stukje de grens over, namelijk naar België maar de roots van deze woonblogger liggen toch echt in Nederland. Wil je straks een keuken waar je heel veel tijd in door gaat brengen? Dan is het handig om ook alvast te bedenken wat je allemaal gaat kokkerellen. Inspiratie opdoen voor keukens en recepten verzamelen kan allebei op deze woonblog.

Livelovehome

Deze woonblog is vooral leuk omdat je met de blogster mee kunt kijken hoe zij haar keuken vernieuwd heeft. Ook blogt ze over accessoires voor in je keuken.

Stijlvolstyling

Stijlvol, dat kun je wel zeggen. Ook een fijne woonsite om de tijd uit het oog te verliezen in je zoektocht naar de ideale keuken.

Coosje

Bij Coosje wil je niet meer weg. Niet alleen vanwege de mooie foto’s maar ook omdat ze veel van haar persoonlijke leven laat zien.

Instagram #keukens

Geen blog maar wel veel plaatjes van keukens vind je op Instagram met de tag keukens. Ruim 60.000 berichten. Do we need to say more?

Funda

En deze mag ook niet ontbreken op het lijstje, hoewel je absoluut niet van een blog kunt spreken. Maar ja, Instagram viel daar ook al buiten. Echt binnenkijken in andermans keuken doe je natuurlijk het best op Funda. Ga los en gooi het budget helemaal open om binnen te kijken in de meest indrukwekkende keukens. Ongetwijfeld doe je inspiratie op voor een keuken in jouw eigen paleisje.

Plaatjes kijken op onze eigen site

Een website beginnen over keukens. Dan moet je wel een soort passie hebben voor dat onderwerp. Dat merk je ook aan de wijze waarop we enthousiast de laatste trend en ontwikkelingen delen op het gebied van keukens. Van kranen tot inbouwapparatuur en onzichtbare keukens. Bij ons vind je het allemaal. Dat geldt ook voor foto’s die je helpen een beeld te krijgen van jouw ideale keuken.
Kijk maar eens op onze verzamelpagina over keukens.

Heb je zelf nog tips? Dan horen wij dat graag zodat we die met onze lezers kunnen delen.

Lees de reacties of reageer zelf op dit artikel